Site-uri de pariuri celebre – site-uri de limbă engleză și străine

n număr mare de jucători care pariază au încredere în Unibet, William Hill, Favbet și Fonbet pentru buletinele lor online. Să analizăm avantajele și dezavantajele fiecărui site de pariuri:

Site-uri de pariuri celebre

Cărți sportive onlineBonus și oferteCod Promoțional

Unibet
1000 Ron Bonus OBȚINE COD PROMOȚIONAL

William Hill
Bonus de 200% până în 1500 € OBȚINE COD PROMOȚIONAL

Fortuna
Până la 2000 RON OBȚINE COD PROMOȚIONAL

Unibet

Are sediul în Suedia și este cunoscut pentru platforma sa de pariuri online și performanțele excelente la diferite evenimente sportive. Atât jocurile pregame, cât și jocurile live acceptă încasări avansate și opțiuni combinatorii. Utilizatorii telefoanelor lor mobile vor fi adesea bucuroși să afle cât de utilă și eficientă este aplicația Unibet pentru Android și iOS. De asemenea, cei care se ocupă de jocurile ua vor fi impresionați de gama largă de opțiuni disponibile la cazinoul online Unibet, unde există sute de jocuri NetEnt.

Neplăcerile se pot datora faptului că orice debit / credit / depozit preplătit cu card bancar percepe un comision, deoarece este una dintre cele mai populare metode de depunere a jucătorilor. Unibet ar putea absorbi aceste taxe și, în plus, se va asigura că începe să ofere mai multe oferte regulate jucătorilor săi.

William Hill

William Hill este cunoscut în Marea Britanie pentru faptul că are o rețea imensă de magazine la sol și o platformă online pe care mulți britanici o preferă. Din acest motiv, pune un accent deosebit pe fotbal, cu performanțe excelente în competiții și ligi majore, dar și pe unele sporturi, dar mai puțin populare din Grecia, care sunt încă populare în rândul britanicilor (curse, curse de cai, darts, biliard etc.). De asemenea, sunt deosebite opțiunile pe care le veți găsi în categoria pariuri speciale, unde există evenimente în care este posibil să nu vă gândiți niciodată la pariuri.

Dezavantajul este că putem include taxele pentru un cont bancar, nu numai de la bancă, ci și de la însuși William Hill. În plus, trebuie menționat faptul că William Hill pune deseori pariuri pe anumite evenimente și competiții sportive, care pot să nu deranjeze utilizatorul tipic, dar sunt cu siguranță o problemă pentru cei care câștigă foarte mulți bani. Evitați depunerea prin Skrill atunci când sunteți interesat de o ofertă de depozit *, deoarece această metodă de plată nu vă va oferi acea ofertă *.

Favbet

Este o companie de pariuri pe scară largă cu sediul în Europa de Est, care se extinde prin Cipru și Vest. Acesta activează pe piață de peste 20 de ani și este cunoscut pentru piețele sale bogate de pariuri în peste 40 de sporturi. Funcțiile de pariere, cum ar fi cash out și crearea mai multor pariuri și pariuri, sunt exemplare.

Deși are și cazinouri, este cunoscut mai ales pentru platforma sa avansată de pariuri. În plus, nu are promoții frecvente și regulate * și recompense * pentru jucătorii săi. Deși există multe opțiuni și curse pe platforma de pariuri live, pare oarecum disfuncțional și nu răspunde întotdeauna cel mai bine la alegerile jucătorului.

Fonbet

Are o platformă de pariuri bine proiectată, care accentuează funcționalitatea și aspectul. Fonbet activează pe piața mondială a pariurilor online din 1994. Are sute de magazine terestre în Rusia, de unde a început, dar și în alte țări din fosta Uniune Sovietică. Acesta oferă, fără îndoială, cel mai bun bonus de înscriere * în Cipru (100% până la 250 de euro) și susține piața sa de handicap din Asia, care nu se găsește des.

Cu toate acestea, Favbet nu oferă meciuri în direct, care a fost criticat de nenumărate ori în ultimii ani. Dezavantaj putem include și faptul că de multe ori veți găsi praguri de pariere scăzute la unele evenimente, dacă sunteți obișnuiți să pariați pentru câteva sute de euro. În sfârșit, nu oferă prea multe oferte regulate * utilizatorilor existenți, în plus față de excelent, așa cum am spus oferta bonus de bun venit *.

* Se aplică termenii și condițiile