Ghidul depozitelor cazinourilor și metodele de plată

Capacitatea de a transfera banii rapid și ușor este un factor important atunci când joci cazinouri live. Din fericire, companiile oferă astăzi multe metode de plată diferite. În acest articol, vom analiza cele mai populare și vom discuta despre avantajele și contra lor.

E-portofele

Portofelele electronice sunt una dintre cele mai bune opțiuni. Funcționează similar cu conturile bancare pentru plăți online mai rapide. Puteți adăuga carduri de debit direct și credit, conturi bancare sau puteți alege alte modalități de depunere și retragere a banilor.

PayPal

PayPal este cu siguranță cel mai popular portofel electronic disponibil. Puteți câștiga cu ușurință bani folosind-o. Există multe modalități de a vă finanța contul sau de a retrage bani. Majoritatea cazinourilor oferă PayPal jucătorilor lor din Marea Britanie și din alte țări europene, dar unii nu.

Dacă aveți această abilitate, aceasta este cea mai rapidă. Depozitele sunt imediate, iar retragerile au loc în câteva minute. În cel mai rău caz, ia-ți banii într-o zi sau două. Un alt avantaj al PayPal este că majoritatea bonusurilor oferite de companii sunt disponibile la depozit cu acest portofel electronic.

Singurul dezavantaj este că unele cazinouri nu acceptă retrageri PayPal. Se recomandă să verificați mai întâi dacă vi se permite înainte de depunere. Cu toate acestea, acesta este un caz rar, iar majoritatea companiilor acceptă să trimită bani prin PayPal.

Skrill

Fost cunoscut sub numele de Moneybookers, Skrill este un portofel electronic de jocuri de noroc online utilizat pe scară largă. Este acceptat în majoritatea cazinourilor atât pentru depuneri cât și pentru retrageri. Similar cu PayPal, puteți adăuga și retrage cu ușurință din Skrill în multe moduri.

Cel mai mare avantaj al acestui portofel electronic este viteza plăților. Depozitele sunt imediate, iar retragerile sunt de obicei imediate. În cel mai rău caz, așteptarea este de la una la două zile. Uită să aștepți o săptămână sau mai mult pentru a obține în valoare banii tăi. De asemenea, este securizat, iar datele dvs. sunt protejate cu cele mai noi tehnologii.

Problema cu Skrill este că unele cazinouri nu oferă bonus deponenților dacă îl utilizați pentru a vă finanța contul. Dacă intenționați să profitați de un bonus de bun venit al companiei, asigurați-vă că depozitul Skrill nu este exclus din ofertă.

Neteller

Neteller-ul este un alt portofel electronic celebru, cu o lungă tradiție a jocurilor de noroc. Aproape toate cazinourile acceptă retrageri și depozite cu acesta și sunt disponibile în aproape toate țările europene.

Ca și alte portofele electronice, viteza este cel mai mare avantaj al netellerului. Banii dvs. ajung în contul dvs. de cazinou imediat, iar retragerile au loc într-una până la două zile.

Din nou, unele companii limitează Neteller în ceea ce privește bonusul de depunere. Pentru a evita acest lucru, verificați termenii bonusului înainte de a depune acest mod.

Alte metode de plată

Dacă nu doriți să utilizați un portofel electronic, există alte modalități disponibile. Urmează câteva dintre persoanele care credem că sunt cele mai bune:

Carduri de credit și debit

Cardurile vechi de credit și debit, în special Visa și MasterCard, sunt acceptate pe scară largă de aproape toate cazinourile online. Depozitele sunt imediate, dar retragerile durează cel puțin două zile lucrătoare.

Spre deosebire de portofele electronice, cardurile de credit și debit sunt acceptate în toate bonusurile și promoțiile. Un alt avantaj îl reprezintă taxele neglijabile. În afară de Visa și MasterCard, alte opțiuni sunt American Express, Switch, Laser.

Carduri preplătite

Dacă doriți confidențialitate, puteți încerca una dintre numeroasele carduri preplătite. EntroPay și PaySafeCard sunt cele mai populare. Multe dintre cazinouri acceptă aceste cărți și le puteți hrăni în mai multe moduri.

Vestea bună este că plata în avans poate fi folosită și pentru retrageri. Timpul de așteptare este similar cu cardurile obișnuite de credit și debit. Acest lucru înseamnă că puteți avea banii disponibili în două zile lucrătoare.

Majoritatea cazinourilor nu își limitează depozitele cu carduri preplătite la bonusurile pe care le oferă. Totuși, uneori este recomandat să citiți termenii înainte de a face o depunere.

Transferuri bancare
Transferurile bancare sunt larg acceptate de majoritatea cazinourilor. Transferurile bancare sunt dificil de evaluat pe măsură ce condițiile se schimbă și sunt specifice fiecărei țări. Cu toate acestea, este o soluție viabilă în multe țări europene.

Unul dintre beneficiile lor este banii